Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány keretein belül évek óta támogatjuk a rászorulókat, a karitatív szervezeteket és intézményeket, illetve a kiemelten hátrányos helyzetű társadalmi csoportokat.

Alapítvány

Több évtizedes működésünk ideje alatt több ezer fiatalnak adtunk hitet, szeretetet és megértést. Harcművészeti stílusunkat, és az Oktatási Minisztérium által is elismert hatékony pedagógiánkat több száz referencia igazolja. 

 

Számos iskolában tanítunk, ahol nemcsak önvédelmi technikákat oktatunk, hanem olyan emberi erényekre is felhívjuk a fiatalok figyelmét, mint a tisztelet, az alázat, a hűség és a hazaszeretetet.

Az iskolákkal történő közös munka mellett, együttműködünk a Bűnmegelőzési Osztállyal,  és számos ismert alapítvánnyal mint például a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, vagy  a Fióka Alapítvány.

 

Az elmúlt évek során számos Harcművészeti Gálát szerveztünk, melyek célja a rászorulúk támogatása mellett a különböző harcművészeti stílusok és iskolák közötti kapcsolat ápolása. 

 

Több mint 15 éve minden nyáron egy hetes Önvédelmi Gyerektábort szervezünk, mely a védelemről, a fogásból való szabadulásbról, eséstechnikákról, de leginkább a konfliktuskerülő és konfliktuskezelő magatartásról szól.

A résztvevők betekintést nyerhetnek a harcművészetek világába, így népszerűsítve a fiatalok körében a testmozgást, az egészséges életmódot és a hagyományok tiszteletét.

 

Rendezvényeink megszervezéséhez elsősorban anyagi támogatásra van szükségünk, azonban szívesen fogadunk bármilyen nem anyagi jellegű felajánlást is, mely vagy a tombolán keresztül járul hozzá a támogatáshoz, vagy pedig a szervezésben jelent számunkra nagy segítséget.
 
 
Amennyiben egyetért a Harművészek a Gyermekekért Alapítvány által képviselt nemes üggyel, arra kérjük járuljon hozzá Ön is a rendezvényeink sikeréhez.

 

 

Átutalási bankszámlaszám:
  Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány
  OTP Bank  11739030-20046956

 

Adatok adója 1%-ának felajánlásához:

Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány

Adószám: 18113035-1-42

 

 

A Rászorulók nevében ezúton is köszönünk minden múltbéli és jövőbeni támogatást!