Idén 20. éve minden nyáron egy hetes Önvédelmi Gyerektáborokat szervezünk, mely a védelemről, a fogásból való szabadulásbról, eséstechnikákról, de leginkább a konfliktuskerülő és konfliktuskezelő magatartásról szól.

 

A résztvevők betekintést nyerhetnek a harcművészetek világába, így népszerűsítve a fiatalok körében a testmozgást, az egészséges életmódot és a hagyományok tiszteletét.

 

Alpítványunk idén immár 20. alkalommal rendezi meg a Gyermek Önvédelmi Tábort Délegyházán.

Időpont:

2017. július 17-22.

2017. július 24-29.

Helyszín: Budapesttől 25 km-re, Délegyháza, Nomád kemping IV-es tó

Tábordíj: 27.000 Ft/fő

Nagycsaládosoknak illetve több fő/család esetén: 24.000 Ft/fő

A díj tartalmazza a napi háromszori étkezést és a szállást 2-10 fős sátrakban.

Befizetésre van lehetőség csekken, illetve átutalással is.

Átutalási bankszámlaszám:

Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány

OTP Bank  11739030-20046956

A közleményben kérjük tűntesse fel a táborozó nevét.

További információHegedűs Anikó

Telefon: 06-20-345-32-22

Email: gyermektabor.delegyhaza@gmail.com

Facebook oldalunk:

 

 

 

 

 

A korábbi Gyermek Önvédelmi Táborok képgalériája itt elérhető.

 

A Gyermektáborról bővebben:

 

A tábor idén is barátságos környezetben, egy tiszta vizű, csodálatos tó partján lévő hideg-melegvizes zárt kempingben kerül megrendezésre.

 

A gyermekek oda- és visszajutását a táborba felnőtt felügyelettel ellátott autóbusszal biztosítjuk.
A táborban számos feketeöves szakember, pedagógus és úszómester segíti a gyerekek szabadidejének hasznos eltöltését. Továbbá huszonnégy órában orvos vigyázza a táborlakók egészségét.

Egy héten keresztül teljes ellátást, strandolást biztosítva, játékos edzések során ismerkednek meg a résztvevők az önvédelem alapjaival. Elsajátítják a helyes viselkedést, a konfliktuskerülő magatartást és az ösztönös védekezést klasszikus tábori körülmények között.

A táborunkat a Művelődési és Közoktatási Minisztérium jóváhagyásával és az iskolákkal együttműködve szervezzük. A munkánkban a tanárok és szülők is részt vettek, akik elismeréssel nyilatkoztak szervezetünkről.

 

 

 

 

Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány

1149 Budapest, Buzogány utca 5. II./8.

Adószám: 18113035-1-42

Az iskolákkal történő közös munka mellett, együttműködünk a Bűnmegelőzési Osztállyal,  és számos ismert alapítvánnyal mint például a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, vagy  a Fióka Alapítvány.

 

Az elmúlt évek során számos Harcművészeti Gálát szerveztünk, melyek célja a rászorulúk támogatása mellett a különböző harcművészeti stílusok és iskolák közötti kapcsolat ápolása. 

 

Rendezvényeink megszervezéséhez elsősorban anyagi támogatásra van szükségünk, azonban szívesen fogadunk bármilyen nem anyagi jellegű felajánlást is, mely vagy a tombolán keresztül járul hozzá a támogatáshoz, vagy pedig a szervezésben jelent számunkra nagy segítséget.
 
 
Amennyiben egyetért a Harművészek a Gyermekekért Alapítvány által képviselt nemes üggyel, arra kérjük járuljon hozzá Ön is a rendezvényeink sikeréhez.

 

 

Átutalási bankszámlaszám:
  Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány
  OTP Bank  11739030-20046956

 

Adatok adója 1%-ának felajánlásához:

Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány

Adószám: 18113035-1-42

 

 

A Rászorulók nevében ezúton is köszönünk minden múltbéli és jövőbeni támogatást!

Alapítványunk tevékenységéről

Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány keretein belül évek óta támogatjuk a rászorulókat, a karitatív szervezeteket és intézményeket, illetve a kiemelten hátrányos helyzetű társadalmi csoportokat.

Gyermektábor

Több évtizedes működésünk ideje alatt több ezer fiatalnak adtunk hitet, szeretetet és megértést. Harcművészeti stílusunkat, és az Oktatási Minisztérium által is elismert hatékony pedagógiánkat több száz referencia igazolja. 

 

Számos iskolában tanítunk, ahol nemcsak önvédelmi technikákat oktatunk, hanem olyan emberi erényekre is felhívjuk a fiatalok figyelmét, mint a tisztelet, az alázat, a hűség és a hazaszeretetet.